top of page

I løbet af 2024 kan du igen møde Jacob Detlev og Tanja Storm

Efter nytår har jeg haft fuld fart på. I løbet af året når det ud til dig og resten af verdenen.

 

Oplev magien ved Krimimessen i Horsens

Den 16. og 17. marts inviterer Horsens Bibliotek igen til krimitræf, når de åbner portene til Krimimessen i det historiske gamle fængsel i Horsens. Det er stedet, hvor spændingen aldrig ophører, og mørke mysterier venter på hver en bogside.

 

Onsdag den 7. februar blev programmet til årets mest ventede krimievent frigivet. Med et arsenal af aktiviteter og forfatteroptrædener er det en weekend, du ikke vil gå glip af!

 

Jeg vil være til stede hele eventen, klar til at dykke ned i krimiens dybder med dig på ’stand 24’. Besøg mig for en god bogsnak, eksklusive bogmærker, og naturligvis, fantastiske messetilbud på mine bøger.

 

Lørdag kl. 12.30 slår jeg mig sammen med Palle Schmidt og Jacob Holm Krogsøe i Gymnastiksalen for at diskutere begyndelsen og afslutningen på vores serier. Med mig bringer jeg den fængslende første bog om Tanja Storm, mens Palle afslutter sin hæsblæsende saga om ex-rockeren Hauge. Det er en samtale, jeg glæder mig til, og som jeg håber, du vil komme over overvære.

 

Er du klar til at fordybe dig i krimigenrens mest spændende begivenhed? Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en weekend, hvor mysterier og mørke hemmeligheder kommer til live i Horsens gamle fængsel. Vi ses på Krimimessen!

 

 

Jacob Detlev-seriens afslutning nærmer sig

Forbered dig på det sidste kapitel i Jacob Detlev-serien! Den afsluttende bog, "Hævnen fra Irland". Manuskriptet er i øjeblikket i hænderne på de sidste betalæsere, og jeg kan derfor snart sende sidste uhyggelige og medrivende fortælling til opsætning og tryk.

 

Selvom tidsplanen er stram og "Hævnen fra Irland" muligvis ikke når frem til Krimimessen, vil bogen blive præsenteret der med et særligt tilbud i ærmet. Hold øje med yderligere oplysninger!

 

Fortællingen bliver gjort levende af den talentfulde indlæser Dan Schlosser, da jeg har bestilt indlæsningen af lydbogen, så den skulle være klar i løbet af marts.

 

Jeg ser med stor spænding frem til at præsentere dig for afslutningen på Jacob Detlevs rejse. Dit engagement og din støtte til serien har været overvældende, og jeg håber, du vil nyde den sidste bog i serien, hvor uhyggen igen kommer lidt for tæt på Jacob Detlev.

 

Mens du venter, har du mulighed for at genopfriske de tidligere Detlev-bøger eller kaste sig over dem for første gang. "Døden fra Syrien" og "Virussen fra Svalbard" er tilgængelige på alle de førende lydbogsplatforme.

 

Tak for at du følger med på rejsen sammen med Jacob Detlev. Din entusiasme og kærlighed til historierne er det, der gør denne rejse så utrolig værdifuld.

 

Vi ses i Irland (i hvert fald på siderne af "Hævnen fra Irland") meget snart!

 

"Opløsning" er nu tilgængelig på tysk

Den første bog i serien om Tanja Storm, "Opløsning", har krydset sproggrænser og er nu udgivet på tysk med titlen "Verdeckt", eksklusivt på Amazon.

 

"Verdeckt" har allerede fået en flot modtagelse, og jeg er spændt på at følge dens rejse blandt Amazon's omfattende udvalg af bøger. Det er en spændende tid for serien, og jeg håber, at Tanja Storm vil fange og begejstre et helt nyt publikum.

 

Har du tyske venner, familie eller kollegaer, der elsker en god thriller? Anbefal i så fald "Verdeckt" til dem, der søger spænding og intriger. Del nyheden og lad dem dykke ned i Tanja Storms verden på tysk.

 

Tanja Storm vender tilbage i "Overlevelse"

I de seneste uger har jeg fordybet mig i skabelsen af den næste bog i serien om Tanja Storm. Denne gang tager historien en dramatisk drejning, idet Tanja begiver sig ud på en hemmelig befrielsesmission i Mali for at redde et gidsel, som er fanget af en nådesløs oprørsgruppe. "Overlevelse" bliver en fortælling om mod, tapperhed og de personlige omkostninger ved en mission, hvor grænsen mellem liv og død er hårfin, og hvor hun ikke har et helt militær til at støtte sig.

 

"Overlevelse" placerer Tanja Storm i hjertet af Mali's uforudsigelige terræn, hvor hun står over for en af sine mest udfordrende og farlige opgaver til dato. Det bliver en rejse, der ikke kun tester hendes fysiske grænser, men også hendes indre styrke og vilje til at overleve.

 

Jeg vil arbejde på højtryk for at bringe "Overlevelse" ud til jer og håber, at bogen vil være klar til udgivelse sidst på året.

 

Anmeldelse af Steffen Jacobsens serie om Lene Jensen og Michael Sander

Er du klar til en rutsjebanetur gennem mørke mysterier og nervepirrende intriger? Det leverer Steffen Jacobsen med sin fængslende serie om den usædvanlige duo: politikommissær Lene Jensen og privatdetektiv Michael Sander. Serien, som består af fem bøger, er spækket med action, spænding, og veludviklede plots, der vil holde dig på tåspidserne.

 

Serien kickstarter med "Trofæ", hvor Lene og Michael mødes under mystiske omstændigheder. En sag om en tidligere professionel soldats dødsfald og en menneskejagt i Norges vilde natur væver deres skæbner sammen på uforudsete måder. Med hver deres motiver og baggrund forenes de i en fælles jagt på sandheden.

 

Hvis Steffen Jacobsens navn endnu ikke er på din radar, er "Trofæ" det perfekte springbræt ind i hans verden. Du vil blive fanget af den dynamiske duo's eventyr fra starten og ivrig efter at fortsætte rejsen gennem de efterfølgende bøger for at se, hvordan Lene og Michael navigerer i komplekse sager med intelligens, mod og en god dosis menneskelighed.

 

Fra min side har du her en varm anbefaling af serien. Uanset om du er til dybdegående karakterstudier, hårrejsende spænding, eller blot søger nyt læsestof, tilbyder Steffen Jacobsens værker en rig og medrivende oplevelse.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


En scene fra 'Hævnen fra Irland'

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page