top of page

Godt Nytår – og velkommen til et spændende 2021

Rigtig godt nytår til dig.


Nu er vi gået ind i et nyt år, og det bliver et spændende år.


En ny og bedre hverdag Først og fremmest skal vi have vundet kampen mod Covid-19, så vi kan få en hverdag igen, hvor vi kan se mennesker, gå til foredrag og i teatret, og generelt have et socialt liv.


Men vi skal ikke tilbage til det gamle liv, synes jeg. Vi skal skabe en ny og bedre hverdag. Alt det kan du læse om i et længere skriv, som jeg kommer med om et par måneder.


I øjeblikket er jeg ved at lægge sidste hånd på arbejdet med den nye bog om Jacob Detlev. Den har titlen ’Virussen fra Svalbard’.


Virussen fra Svalbard Her skal Jacob hjælpe med at opklare en række terrorangreb under den danske valgkamp, og i jagten på bagmanden kommer han en tur til en forladt mineby på Svalbard.


Det er en hæsblæsende thriller med masser af spænding, krydret med faktiske historiske begivenheder og farlig virus.


’Virussen fra Svalbard’ udkommer til marts, i alle formater.

Mere om Sara Neuville

Derefter er planen, at jeg går i gang med en opfølger på ’Med alle midler’. Jeg troede egentligt, at ’Med alle midler’ bare skulle være en enkelt bog. Men jeg kan nu mærke, at jeg ikke er færdig med at finde ud af, hvad Sara er for en person dybest inde.


Så jeg fortsætter fortællingen om Sara Neuville, og denne gang er det hende, som bliver udfordret og må kæmpe for sit liv.


Hvornår den er klar til at udkomme, og hvad titlen bliver, ved jeg ikke endnu. Jeg vil løbende fortælle om projektet og håber i hvert fald, at den er klar næste forår.


En spændende fremtid venter i 2035 Samtidig er jeg ved at skrive på en populærvidenskabelig bog om fremtiden. Det er en bog, som ser 15 år frem i tiden og beskriver din hverdag i 2035, lige fra hvordan din bolig og transport ser ud til din sundhed og indkøb.


Og hvis det går, som jeg ser det, kan du glæde dig. Der tegner sig en spændende hverdag i fremtiden. Vi står foran en udvikling, som virkelig tager fart i de kommende år. Større ændringer vil ske i din hverdag i de kommende 15 år, end der er sket de sidste 15 år.


Jeg melder selvfølgelig mere ud, når bogen nærmer sig udgivelse.


Foredrag – og webinarer Jeg håber snart, at det bliver muligt at komme ud og underholde jer med spændende foredrag igen. Mens vi venter på, at der bliver åbnet for det kulturelle samfund, stiller jeg også gerne op til at holde et webinar. Så se endelig, om der er nogle af emnerne i mine foredrag, som kan friste, for så er jeg klar.


Rigtig godt nytårBogen 'Virussen fra Svalbard'
Virussen fra Svalbard

.

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page