top of page

Gode tilbud venter på Krimimessen

Februar har været en kort, våd og blæsende måned i Danmark, så det har været nemt at holde sig indendørs og udnytte tiden til andre ting – og som forfatter på bogprojekter og læsning.


I februar har jeg ryddet op i gamle titler og forberedt nye

Jeg var mit manuskript med Tanja Storm igennem endnu en gang, og det er snart klar til at komme ud i verden.


Flere af mine ældre titler er også blevet til tilpasset på den måde, at de nu ligger på Book on Demand i stedet og kan bestilles direkte derfra.


Mangler du en eller flere af mine bøger, kan du altid bestille dem direkte hos mig til en yderst favorabel pris. Det er blot at trykke på bestillingsknappen på min hjemmeside.


Tilbud på Krimikartellets stand på Krimimessen

Krimimessen i Horsens nærmer sig, og igen i år kan du møde mig på Krimikartellets stand, som jeg deler med mine to kollegaer Lars Thomassen og Palle Schmidt.


Kig endelig forbi, hvis du er på Krimimessen den 25.-26. marts i Horsens.


Hvis du abonnerer på mit nyhedsbrev, har jeg særlige tilbud til dig. Er du en af de første ti, som besøger standen, får du et gratis eksemplar af min debutbog ’Kampen om DRAGON’, og alle, der modtager på mit nyhedsbrev, får 20% rabat på alle køb af mine bøger! Abonnerer du ikke allerede på mit nyhedsbrev, kan du jo nå det endnu.


Jeg er også sikker på, at både Lars og Palle har nogle fantastiske tilbud, som også er værd at se nærmere på.


Anmeldelse af trilogien om Hannah og Marcus af Walther Rebernik

Walther Rebernik har skrevet en fremragende, hæsblæsende og aktionfyldt thriller trilogi om efterforsker Hannah Bengtson og tidligere fremmedlegionær Marcus Larsen. Det er de tre bøger ’Jæger’, ’Offer’ og ’Vidne’.


Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med Walther Rebernik, så er triologien et godt sted at starte. Han skriver meget ligetil, og handlingen i bøgerne er skruet godt sammen med et spændende tvist. Samtidig bruger Rebernik sin baggrund som advokat til at opbygge et troværdigt miljø, både i den kriminelle verden og i advokatverdenen.


Persongalleriet er spændende og anderledes, og de to karakterer supplerer hinanden godt i fortællingen. Han forstår at binde personernes fortid sammen med deres nutid ved at skifte mellem tiden i de forskellige kapitler.


Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Walther Reberniks trilogi.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page