top of page

En jagt på løver og elefanter - En rejseskildring fra Kenya

I sommeren 2019 tog vi på en safaritur til Kenya i jagten på en spændende naturoplevelse, og forventningerne blev til fulde indfriet.


En uge i Kenya med besøg i tre forskellige nationalparker og med egen bil og privatchauffør til at køre os mellem parkerne.


Vi fik på den uge set alle de forskellige dyr, som vi havde håbet på og mere til. Det eneste dyr, som vi ikke så af 'The Big Five' var næsehorn. Det må vi vende tilbage og se på et senere tidspunkt.


Kenya kan klart anbefales som rejsemål og med en chauffør, som havde styr på det hele, så skulle vi ikke andet end bare nyde oplevelserne undervejs.


Vi har sammenfattet en rejseskildring fra turen, hvor vi beskriver oplevelsen nærmere, samt kommer med gode tips og råd, som andre forhåbentlig kan benytte sig af, hvis nogen skulle påtænke en safaritur til Kenya, eller et af de andre safariområder i Afrika.


Hent guiden her eller se rejsebeskrivelser fra andre destinationer, hvor vi har været på ferie.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dkUng løve i træ
Ung løve i træ
22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page