top of page

Efter en december med flere afslutninger: Glædelig jul

Her på dørtærsklen til jul vil jeg ønske dig og dine en rigtig glædelig jul. Jeg håber, du får mulighed for at nyde juledagene på præcis den måde, som du ønsker, og at du har mulighed for at lade julefreden sænke sig.


’Der Tod aus Syrien’

Langt om længe er arbejdet med den tyske oversættelse af ’Døden fra Syrien’ blevet afsluttet. Det er forhåbentlig blevet en rigtig god version af bogen, som kan glæde mange tysksprogede læsere. Den ligger nu tilgængelig som ebog og fysisk bog på Amazon.


Skulle du have en tysk kollega, ven eller noget familie, så er du mere end velkommen til at dele linket. Eller måske du selv har lyst til at læse lidt tysk?


Jeg er spændt på at se, hvordan den bliver modtaget, når den begynder at blive læst.


Med Salma gennem København

Jeg har også læst og afsluttet Thomas Rydahl nye bog ’Uniform’, hvor vi følger den unge kvinde Salma og hendes kamp for at opklare overfaldet på sin bedste veninde samt for at finde sin egen vej og plads i nutidens København og Danmark. Undervejs støder hun på den skæve eksistens, Fuzzy, som har slået sig ind på en kriminel løbebane. De danner et umage par, hvor de begge har en forbrydelse, som skal opklares.


’Uniform’ er en anderledes krimi med hovedpersoner, som ikke er de gængse. Salma med sin baggrund som indvandrer og Fuzzy, som tidligere betjent, der nu er blevet kriminel. Samtidig er der tale om en socialrealistisk roman, som stiller skarpt på miljøet på Nørrebro og i København samt retten til selv at vælge sit liv og hvilken retning, det skal tage.


Færdig som forfatter

I midten af december oplevede jeg en anden slags afslutning. Jeg afsluttede nemlig en et års forfatteruddannelse ved Writers Academy. Det har været en ualmindelig spændende, inspirerende og givtig rejse, hvor jeg har taget mine skrivefærdigheder til et nyt niveau.


Uddannelsen har haft fokus på karakterer, plot, dialog, pace og alt det uden om bogen. Det har givet mig en mulighed for at få koblet al den viden, jeg i forvejen havde om at skrive, op på teorien. Hvorfor virker det at gøre det på den måde, eller hvad er det som gør, at netop den scene ikke fungerer?


Igennem hele uddannelsen har jeg arbejdet med min nye karakter, Tanja Storm, som ligeledes er ved at nå sin afslutning i min kommende nye bog, ’Selvdestruktion’.


Det kan godt være, jeg er færdig hos Writers Academy, men jeg bliver aldrig færdig som forfatter. Det vil være en løbende udvikling af kompetencer og værktøjer igennem et forhåbentligt langt forfatterskab. Det er altid muligt at blive lidt bedre eller lære noget nyt, synes jeg.


Velkommen 2023

Nu afslutter jeg året og ser frem til at lægge kræfter med 2023. Jeg er sikker på, at det nye år kommer til at bringe rigtig mange spændende og overraskende øjeblikke, som jeg ser frem til at være en del af.


Jeg ønsker dig et rigtig godt og læserigt nytår.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page