top of page

Efter en december med flere afslutninger: Glædelig jul

Her på dørtærsklen til jul vil jeg ønske dig og dine en rigtig glædelig jul. Jeg håber, du får mulighed for at nyde juledagene på præcis den måde, som du ønsker, og at du har mulighed for at lade julefreden sænke sig.


’Der Tod aus Syrien’

Langt om længe er arbejdet med den tyske oversættelse af ’Døden fra Syrien’ blevet afsluttet. Det er forhåbentlig blevet en rigtig god version af bogen, som kan glæde mange tysksprogede læsere. Den ligger nu tilgængelig som ebog og fysisk bog på Amazon.


Skulle du have en tysk kollega, ven eller noget familie, så er du mere end velkommen til at dele linket. Eller måske du selv har lyst til at læse lidt tysk?


Jeg er spændt på at se, hvordan den bliver modtaget, når den begynder at blive læst.


Med Salma gennem København

Jeg har også læst og afsluttet Thomas Rydahl nye bog ’Uniform’, hvor vi følger den unge kvinde Salma og hendes kamp for at opklare overfaldet på sin bedste veninde samt for at finde sin egen vej og plads i nutidens København og Danmark. Undervejs støder hun på den skæve eksistens, Fuzzy, som har slået sig ind på en kriminel løbebane. De danner et umage par, hvor de begge har en forbrydelse, som skal opklares.


’Uniform’ er en anderledes krimi med hovedpersoner, som ikke er de gængse. Salma med sin baggrund som indvandrer og Fuzzy, som tidligere betjent, der nu er blevet