top of page

Det nye år er kommet godt fra land

Januar måned har været god, og året er startet godt for mit vedkommende. Jeg håber ligeledes, du er kommet godt i gang med det nye år og har haft tid til de ting, som du gerne vil bruge tid på.


Tanja kom i mål

I begyndelsen af januar nåede jeg i mål med manuskriptet på den første bog i serien om den tidligere soldat, Tanja Storm. Her går hun undercover i en stor dansk virksomhed for at afdække de kriminelle handlinger, som foregår. Det viser sig hurtigt, at jobbet er langt farligere end først antaget. Virksomheden har tråde langt ind i det kriminelle miljø og overklassen både i Danmark og udlandet. Hun ser ind i en skyggeverden, hvor liv ikke betyder noget, og hvor det forventes, at hun går hele vejen.


Manuskriptet er nu sendt til et par betalæsere, som forhåbentlig vender tilbage og siger, at de kan lide historien, men at den kan blive endnu bedre, hvis jeg ændrer lidt her eller der. Målet er jo i sidste ende at få så god en historie ud i den færdige bog som muligt.


Jacob Detlev vender tilbage

Den næste bog, som jeg vil skrive, er den sidste bog i trilogien om virologen Jacob Detlev. Han har haft et par års pause, men er klar til at vende tilbage. Et par uafsluttede tråde ligger også og venter fra handlingen i ’Døden fra Syrien’, og han også kommer til at stå overfor en ny, ukendt trussel, som han skal finde en løsning på. Plottet bliver meget personligt for Jacob, og det kommer til at påvirke hans liv i allerhøjeste grad.


Titlen på bogen er i øjeblikket ’Hævnen fra Sverige’.


Sara har fået gode anmeldelser

Genindlæsningen af fortællingerne med Sara har givet bøgerne rigtigt gode anmeldelser. Den nye version er blevet modtaget super godt, og de fleste lyttere er meget begejstret for begge bøger. På Mofibo ligger vurderingerne på henholdsvis 4,3 og 4,2.


Hvis du endnu ikke har hørt eller læst bøgerne, kan du gå ind på din foretrukne streamingtjeneste og lytte eller læse bøgerne. Husk meget gerne at give dem nogle stjerner med på vejen.


Et travlt forår i vente

Foråret kommer til at byde på en række forskellige aktiviteter. Foredrag skal holdes. I første omgang et rejseforedrag om Island. Bøger skal skrives og gøres færdige. Og Krimimessen venter til marts. Det skriver jeg mere om i næste nyhedsbrev.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dkDen gamle skrivemaskine (Image by wirestock on Freepik)


43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page