top of page

Den mørke november har budt på skrivetid, en ny stemme og et kommende nyt foredrag

Den sidste efterårsmåned kan til tider virke lang og mørk. Men i år har jeg vekslet den lange mørke november til skrivetid, og det har historien om Tanja Storm nydt godt af. Sara har desuden fået en ny stemme i to lydbøger, og næste år kommer et nyt foredrag.


Den spændende og handlekraftige Tanja Storm

Fortællingen om Tanja Storm og hendes første mission i thrilleren ’Selvdestruktion’ er nået til den afsluttende fase. Jeg samler op på plottet, nettet strammes, og der er gjort klar til det endelige opgør. Tanja har vist sig at være en fantastisk kvinde. Som tidligere officer i hæren er hun handlekraftig, og hun går gerne forrest uden at frygte noget. Og når hun skal løse en opgave, så kaster hun gerne sig selv helhjertet ind i løsningen, uanset hvilke konsekvenser det måtte have for hende selv. Men hun har sine egne indre dæmoner, som truer med at ødelægge og fortære hende i den altopofrende selvdestruktion, som hendes opgave undercover driver hende ind i.


Sara har fået ny stemme

November er også blevet brugt til at få givet Sara en ny stemme i de to bøger ’Med alle midler’ og ’Fanget, men fri’. Begge bøger er nu indtalt som lydbøger med en kvindelig oplæser, nemlig Grete Tulinius, som er en fantastisk oplæser, og som har indlæst rigtig mange bøger.

Jeg synes, det er den rigtige stemme, som Sara har fået nu. Jeg håber, du vil tage godt imod den nye version. Og jeg vil sætte stor pris på, hvis du går ind på din streamingplatform og giver bøgerne det antal stjerner, som du synes, de fortjener. Alle tidligere stjerner og anmeldelser kan ikke flyttes over på de nye versioner.


Kan den teknologiske udvikling redde verden?

I det nye år kommer også et nyt foredrag. Det er et foredrag, hvor jeg fortæller om de forskellige teknologiske landvindinger, som er kommet, eller som står lige foran et gennembrud. Kan disse teknologier redde os fra en truende klimakatastrofe? Og hvor vil det give mening at sætte ind med forskning og udvikling af teknologi, hvis vi skal forhindre temperaturen i at stige mere end de 1,5 grader, som det er aftalt i Paris?

Lyder det som noget for dig/jer til den nye foredragssæson, så send mig en e-mail (tkr@familien-krohn.dk), og vi finder ud af, hvornår og hvor. Se desuden: http://thomasckrohn.dk/foredrag


Bestil en bog i julegave

Står du og mangler en god boggave til jul, så kan du bestille alle mine bøger direkte hos mig med signering inkluderet. Send e-mail til tkr@familien-krohn.dk.

Alle bøgerne koster til en rund julepris kr. 100,- stykket undtagen ’Kampen om DRAGON’ og ’Ræven Sniff’, som du kan købe for kr. 50,- stykket. Derudover koster det for porto kr. 50,-. Hvis du bestiller for mere end kr. 400,- er portoen gratis.

Alle mine bøger kan du læse mere om på http://thomasckrohn.dk/boger


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page