top of page

Ønsker en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Da sneen let og elegant lagde sit hvide slør over vores verden i november, blev vi kortvarigt indhyllet i en fortryllende vinterstemning. Selvom den nu har trukket sig tilbage, håber jeg, at dens magiske nærvær har vakt en gnist af julestemning i dit hjerte. Nu, med julen og nytåret lige om hjørnet, er det tid til at skabe hyggelige stunder med familien, få slappet godt af og byde det nye år velkommen med åbne arme.

 

’Hævnen fra Sverige’ er skrevet færdig

I den seneste måned har jeg været opslugt af kreativitet. For nylig satte jeg det sidste punktum i den tredje og sidste bog om virologen Jacob Detlevs eventyr, hvor han en sidste gang bistår politiet i at opklare komplekse sager om biologisk terror.

 

Nu er jeg i gang med en grundig gennemlæsning af manuskriptet, før det sendes videre til andre kritiske øjne. Jeg krydser fingre for, at mange andre vil finde historien lige så fængslende, plottet lige så gennemtænkt, og persongalleriet lige så levende, som jeg gør.

 

Bogen, med titlen ’Hævnen fra Sverige’, bringer Jacob ansigt til ansigt med sin tidligere rival, Søren Hannibal, som vi tidligere mødte i ’Døden fra Syrien’. Denne gang bliver konfrontationen endnu mere intens og personlig.

 

Hvis alt går efter planen, bliver ’Hævnen fra Sverige’ udgivet i forbindelse med Krimimessen i Horsens den 16.-17. marts 2024.

 

Mangler du en sidste julegave?

Måske har du allerede krydset alle julegaver af din liste, men hvis du stadig mangler en gave eller to til en bogelsker, kan du stadig nå at bestille en af mine bøger. Jeg sørger for hurtig afsendelse, så din gave når frem inden jul. Det kan også være, at du mangler en af mine bøger til dig selv?

 

 

Et alternativt gaveforslag kunne være et gavekort til en streamingtjeneste, så modtageren selv kan vælge, hvilke bøger der skal nydes.

 

Hvad byder 2024 på?

Det nye år byder på mange spændende projekter for mig.

 

Jeg vil være på Krimimessen i Horsens til marts, hvor jeg glæder mig til at møde læsere og diskutere bøger og krimigenren.

 

En ny bog med Tanja Storm er også på vej, forventet færdig til efteråret. Den bygger videre på elementer fra ’Opløsning’, og Tanja får mulighed for at vise, hvilken handlekraftig og frygtløs kvinde hun er – og hvilken dedikation hun har som mor.

 

Det vil du komme til at høre meget mere om i løbet af året.

 

Mine bøger vil også snart være tilgængelige på tysk via Amazon, og planen er at udgive dem også til det italienske marked. Responsen har indtil videre været overvældende positiv, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for.

 

Jeg ser også frem til at holde en række foredrag i løbet af året, hvor jeg vil kombinere plots i mine bøger med faglig viden. Du kan finde mere information om mulige foredrag på min hjemmeside.

 

Tak for 2023

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke hver eneste af mine læsere for jeres støtte i 2023. Jeres engagement har betydet, at mine bøger er blevet læst og lyttet til vidt og bredt. ’Opløsning’, som udkom i september, er allerede blevet lyttet til og læst mere end 3.000 gange på forskellige tjenester, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

 

Jeg håber, at de kommende nye bøger, som udkommer i 2024, vil blive modtaget lige så varmt og kærligt.

 

Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig. Må du nyde nogle skønne fridage i godt selskab, måske også i selskab med rigtigt gode bøger, og må du få et alletiders nytår.
13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page