top of page

Ønsker en glædelig jul – og et godt 2020

Vi nærmer os med hastige skridt nogle forhåbentligt dejlige juledage, som giver mulighed for en tiltrængt ferie, lidt god mad og hygge med familien.


Jeg håber, du får rigtig mange gode, spændende og berigende bogoplevelser i julegave, så du kan starte det nye år med læsning i den mørke vinter.


For mit eget vedkommende står den på en tiltrængt ferie.


2019 har været et travlt år for mig, og det ser ikke ud til, at 2020 bliver mindre travlt.

Så jeg puster lidt ud i julen og lader batterierne op.


Skulle du ønske dig lidt mere jul og en traditionsrig læseoplevelse, så læs eller genlæse ’Peters jul’, og få historien bag bogen.


De sidste par måneder har jeg brugt på at få skrevet min nyeste bog ’Døden fra Syrien’ færdig, så den nu er klar til at blive sendt til min redaktør. Det er første egentlige bog i serien om videnskabsmanden og virologen Jacob Detlev.Det er planen, at bogen udkommer inden Krimimessen i Horsens den 28. til 29. marts. Desuden har jeg et foredrag på Krimimessen om psykopater, så hvis du besøger messen, så hold øje med mig i programmet - og få muligheden for at møde en psykopat.


Har du interesse for psykopater, kan du også starte med at møde Sara Neuville i min bog ’Med alle midler’. Den findes både som trykt bog, ebog og lydbog. Eller du kan booke mig til at komme og holde et foredrag på dit job, i din forening eller hvor, du nu synes.


2020 vil for mit vedkommende i første omgang stå på udgivelse af ’Døden fra Syrien’. Samtidig arbejder jeg på at få nogle af mine bøger oversat til tysk og engelsk, så jeg kan komme over grænserne, og nye læsere kan få glæden af dem.


Derudover er en genudgivelse af min børnebog om ræven Sniff planlagt, og jeg har også tænkt mig at starte med at skrive på næste bog i serien om Jacob Detlev med titlen ’Virussen fra Rusland’.


Det bliver et travlt, men også godt år, er jeg sikker på, som venter i 2020.


Jeg håber, dit år må blive præcist, som du gerne vil have det. Må du også få mulighed for at få læst alle de bøger, som du gerne vil, og jeg håber også, at du opdager nye forfattere.


Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår.


Vi ses i 2020 – måske på Krimimessen i Horsens til marts eller et andet sted i landet.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page