Når biologien dræber

Biologiske våben er ikke en ny ting. Men i takt med at den bioteknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere, og udstyr dermed bliver billigere og nemmere at bruge, er risikoen blevet større for, at en terrororganisation udvikler biologiske våben.

 

Biologiske våben har den egenskab, at selv i uhyre små mængder er de ekstremt dødelige, og de kan nemt spredes i omgivelserne og ramme en stor gruppe af personer. I de forkerte hænder kan biologiske kampstoffer dermed hurtigt blive til et dødeligt og meget ubehageligt våben, som kan bruges til terror.

 

Med udgangspunkt i min krimiserie om videnskabsmanden Jacob Detlev fortæller jeg i foredraget om den historiske brug af biologiske våben, og hvordan udviklingen har været drevet af teknologiske fremskridt, som har helt andre formål.

 

Hvad karakteriserer biologiske våben? Hvor farligt er de? Hvor og hvornår er de blevet brugt? Hvad siger den internationale lovgivning?

Det er nogle af de spørgsmål, det aktuelle foredrag vil give dig svarene på. 

 

I foredraget kommer jeg med masser af eksempler på stoffer, som er blevet brugt eller kan bruges som biologiske våben, og hvad vi kan frygte i fremtiden.


Book et aktuelt og uhyggeligt foredrag, hvor døden kommer snigende ind i dine tanker for en aften.

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn